Ünlü ressam Remzi Taşkıran'ın 35 tabloluk “İstanbul ve Anadolu Resimleri” sergisi İncek Loft'ta

leylaist

Member
remzi-taskiram-sergi-2.jpg

Türkiye'nin önde gelen ressamlarından Remzi Taşkıran'ın en ünlü 35 tablosu 11 Mayıs – 14 Haziran 2018 tarihleri arasında “İstanbul ve Anadolu Resimleri” adıyla İncek Loft Art Gallery'de sergilenecek. Tüm sanatseverlerin davetli olduğu İstanbul ve Anadolu Resimleri” sergisinin açılışı 11 Mayıs Cuma akşamı saat 19:00'daki müzik ve kokteyl etkinliğiyle gerçekleştirilecek.

Ankara'da Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen ve yaşamın başladığı İncek Loft projesinde RC Art iş birliğiyle açılan ‘İncek Loft Art Gallery by RC' sanat galerisi ses getirecek bir sanat etkinliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin önde gelen ressamlarından Remzi Taşkıran'ın en ünlü 35 tablosu 11 Mayıs – 14 Haziran 2018 tarihleri arasında “İstanbul ve Anadolu Resimleri” adıyla İncek Loft Art Gallery'de sanatseverlerin ilgisine sunulacak. Tüm sanatseverlerin davetli olduğu serginin açılışı 11 Mayıs Cuma akşamı saat 19:00'da İncek Loft Art Gallery'de gerçekleştirilecek.

“35 TABLO İLK KEZ BİR ARAYA GELDİ”

Düzenlenecek sergi hakkında bilgi veren Küratör Rahmi Çöğendez, Remzi Taşkıran'ın Türkiye'nin önde gelen ressamlarından birisi olduğunu söyleyerek, kendisini ilk defa bu kadar çok eserinin tek çatı altında sergilendiğine dikkat çekti.

Remzi Taşkıran'ın yöresel izlenimlere dayalı olarak özellikle Anadolu'nun değişik köşelerinden peyzaj ve insan figürlerini özgün şekilde resimlerine yansıttığını belirten Çöğendez, “Değerli ressamımızın en yoğun eser bütününü Ankara'da İncek Loft Art Gallery ile sanatseverlere sunmaktan büyük gurur duyuyoruz. Sanatseverleri 14 Haziran'a kadar galerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Üst