Ağzımda aftlar çıktı düşük bağışıklıktan oluyomuş doktor bu takviyeden kullanan dedi işe yarar mı ??
E eboxx New member 11 Nis 2022 #1 Ağzımda aftlar çıktı düşük bağışıklıktan oluyomuş doktor bu takviyeden kullanan dedi işe yarar mı ??
S sezeenn New member 11 Nis 2022 #2 Evet geçen sene sürekli aft çıkarıyodum bende aynı takviyeden verdi doktorum kullandıktan sonra tekrarlamadı
Evet geçen sene sürekli aft çıkarıyodum bende aynı takviyeden verdi doktorum kullandıktan sonra tekrarlamadı
D duducana New member 11 Nis 2022 #3 Ben her kış kullanıyorum vücut direncini yükseltiyo aftta zaten dediğin gibi düşük bağışıklıktan oluyo mutlaka faydası olur
Ben her kış kullanıyorum vücut direncini yükseltiyo aftta zaten dediğin gibi düşük bağışıklıktan oluyo mutlaka faydası olur
E eboxx New member 11 Nis 2022 #4 sezeenn' Alıntı: Evet geçen sene sürekli aft çıkarıyodum bende aynı takviyeden verdi doktorum kullandıktan sonra tekrarlamadı Genişletmek için tıkla ... alayım o zaman ağzım yara içinde kaldı çözüm olur inşallah teşekkür ederim
sezeenn' Alıntı: Evet geçen sene sürekli aft çıkarıyodum bende aynı takviyeden verdi doktorum kullandıktan sonra tekrarlamadı Genişletmek için tıkla ... alayım o zaman ağzım yara içinde kaldı çözüm olur inşallah teşekkür ederim