Kızlar oğlumun bademcikleri kızarmış gibi ilerlemeden nasıl önleyebilirim bunu?
B begumannee New member 10 Nis 2022 #1 Kızlar oğlumun bademcikleri kızarmış gibi ilerlemeden nasıl önleyebilirim bunu?
A aysenbay New member 10 Nis 2022 #2 begumannee' Alıntı: Kızlar oğlumun bademcikleri kızarmış gibi ilerlemeden nasıl önleyebilirim bunu? Genişletmek için tıkla ... Eczaneden imumax sprey al canım günde bi kaç kere sık hastalanacak gibi olunca birebir
begumannee' Alıntı: Kızlar oğlumun bademcikleri kızarmış gibi ilerlemeden nasıl önleyebilirim bunu? Genişletmek için tıkla ... Eczaneden imumax sprey al canım günde bi kaç kere sık hastalanacak gibi olunca birebir
B begumannee New member 10 Nis 2022 #3 aysenbay' Alıntı: Eczaneden imumax sprey al canım günde bi kaç kere sık hastalanacak gibi olunca birebir Genişletmek için tıkla ... Nasıl bişey ilaç mı acaba? Bi de tadı nasıl acı falansa sıktırmaz :/
aysenbay' Alıntı: Eczaneden imumax sprey al canım günde bi kaç kere sık hastalanacak gibi olunca birebir Genişletmek için tıkla ... Nasıl bişey ilaç mı acaba? Bi de tadı nasıl acı falansa sıktırmaz :/
A aysenbay New member 11 Nis 2022 #4 begumannee' Alıntı: Nasıl bişey ilaç mı acaba? Bi de tadı nasıl acı falansa sıktırmaz :/ Genişletmek için tıkla ... Bitkisel bi sprey ilaç değil tadı da ballı hiç problem olmaz o konuda kızıma kullanıyorum öksürüğüne de iyi geliyo
begumannee' Alıntı: Nasıl bişey ilaç mı acaba? Bi de tadı nasıl acı falansa sıktırmaz :/ Genişletmek için tıkla ... Bitkisel bi sprey ilaç değil tadı da ballı hiç problem olmaz o konuda kızıma kullanıyorum öksürüğüne de iyi geliyo
B begumannee New member 11 Nis 2022 #5 aysenbay' Alıntı: Bitkisel bi sprey ilaç değil tadı da ballı hiç problem olmaz o konuda kızıma kullanıyorum öksürüğüne de iyi geliyo Genişletmek için tıkla ... Şimdi çıkıp alayım o zaman iyi gelir umarım çok teşekkür ederim..
aysenbay' Alıntı: Bitkisel bi sprey ilaç değil tadı da ballı hiç problem olmaz o konuda kızıma kullanıyorum öksürüğüne de iyi geliyo Genişletmek için tıkla ... Şimdi çıkıp alayım o zaman iyi gelir umarım çok teşekkür ederim..