Bursa'da bu işi ilk yapmaya başlayan ve uzun süredir devam eden, İDA sertifikalı birisi var bildiğim. Doula Nevin.Doğum Desteği konusunda her anlamda yanımızda oldu.Arkadaşlar Bursa'da tanıdığınız, bildiğiniz, tavsiye ettiğiniz bir doğum koçu var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Kimden destek alabiliriz? Gerçekten faydalı mı bir de? Douladan nasıl destek alabiliriz?
Nevin hanımı şiddetle tavsiye ederim. Nevin hanım sayesinde mükemmel bir doğum hikayem oldu. Harika bir insan. Oğlum 15 aylık, hala bir sorunum olduğunda hep destek oluyor.Arkadaşlar Bursa'da tanıdığınız, bildiğiniz, tavsiye ettiğiniz bir doğum koçu var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Kimden destek alabiliriz? Gerçekten faydalı mı bir de? Douladan nasıl destek alabiliriz?
Nevin Yegit hanim var kesinlikle her anlamda yardimini ve faydasini goruceginiz bir kisi. Benim dogumumda yanimdaydi ve o kadar faydasini gordumki bence yasayinca gercekligi ve anlami ortaya cikiyo doulaligin.. Emin olun faydasini cok cok cokk goruceksinizdir. Kesinlikle dogumunuzda ve sonrasinda bir doula yardimi alin derim ve bu konudada Nevin hanima rahatlikla guvenebilirsiniz ðŸ‘Arkadaşlar Bursa'da tanıdığınız, bildiğiniz, tavsiye ettiğiniz bir doğum koçu var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Kimden destek alabiliriz? Gerçekten faydalı mı bir de? Douladan nasıl destek alabiliriz?
Kesinlikle doula nevin yeğit.. hamilelik ve doğum emzirme süreci her konuda destek. İyi ki tanımışım onu sayesinde çok güzel bir doğum ve emzirme sürecim oldu.. hastalıkta aklıma takılan her konuda halen yardımcı olur kendisi. Güzel yürekli bir abla oldu banaArkadaşlar Bursa'da tanıdığınız, bildiğiniz, tavsiye ettiğiniz bir doğum koçu var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Kimden destek alabiliriz? Gerçekten faydalı mı bir de? Douladan nasıl destek alabiliriz?