BAramızda doktor Aykut Coşkun'un hastası var mı? Tüp bebekle ilgili tedavi araştırıyorum. Kimi seçsem diye Aykut Coşkun'u önerdiler tavsiye eder misiniz sizlerde? Nasıl bir doktor acaba?
Merhabalar bende Aykut beyin hastasıyım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Kendisini çok güvendiğim bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıdım. Ve bir çok tanıdığımın hatta kardeşimin bebek sahibi olmasına vesile olmuştur kendisi. Şu anda bende kendisiyle tedavi sürecindeyim.Hem iletişimi çok güçlüdür hem de hekimliğine, tecrübesine çok güveniyorum.Aramızda doktor Aykut Coşkun'un hastası var mı? Tüp bebekle ilgili tedavi araştırıyorum. Kimi seçsem diye Aykut Coşkun'u önerdiler tavsiye eder misiniz sizlerde? Nasıl bir doktor acaba?
Aramızda doktor Aykut Coşkun'un hastası var mı? Tüp bebekle ilgili tedavi araştırıyorum. Kimi seçsem diye Aykut Coşkun'u önerdiler tavsiye eder misiniz sizlerde? Nasıl bir doktor acaba?
Aramızda doktor Aykut Coşkun'un hastası var mı? Tüp bebekle ilgili tedavi araştırıyorum. Kimi seçsem diye Aykut Coşkun'u önerdiler tavsiye eder misiniz sizlerde? Nasıl bir doktor acaba?
Merhaba ben de 2011 yılından beri Aykut Coşkun'un hastasıyım.. Yakın bir arkadaşımın tavsiyesini dinleyerek kendisine gittiğim için inanılmaz memnun ve mutluyum. 2. Oğlumun doğumunu da hem sağlık takip, hem moral motivasyon açısından onun ellerinden gerçekleştirdim. 24 saat erişebileceğiniz , full destek ve idealist yaklaşımla bilgi alabileceğiniz ve aklınızda hiç şüphe kalmadan yanından ayrılabileceğiniz en sevecen , en mütevazi ve kendini mesleğine adamış başarılı bir doktordur sevgili Doktorcum ... ðŸ‘🻠Özellikle annemin kontrolü esnasında Aykut Doktorumun hızlı erken teşhisi ve nokta atışı yaklaşımıyla çokşükür hastalığını 1. evreden öteye gitmeden sağlığına kavuşturduk ðŸ™ðŸ» Herkes doktor oluyor ama öncelikle “İyi İnsan†olarak bu meslekte olmak ayrı bir meziyet olsa gerek .. Hele ki Güleryüzlü ve sevgi dolu ekibiyle tanışıp siz de aramıza katılın derim ☺ï¸ðŸ‘ðŸ»ðŸ‘🻠İyi akşamlar .....Aramızda doktor Aykut Coşkun'un hastası var mı? Tüp bebekle ilgili tedavi araştırıyorum. Kimi seçsem diye Aykut Coşkun'u önerdiler tavsiye eder misiniz sizlerde? Nasıl bir doktor acaba?
Merhaba bende Aykut beyin hastasıyım. Çok pozitif bir insan ve harika bir ekibi var. Her sorunuza cevap verebilecek ve sizi rahatlatacaktır. Zaten bir kez yanina gittiginizde tüm bu söylenenlerin dogrulugunu anlarsiniz . Insan kendini guvende ve evinde gibi hisseder inanin bana . En dogru tercih diyebilirim.
Merhaba,Dr.Aykut Bey'in hastasıyım ve iyi ki de kendisini tanıdım.Bir arkadaşım bana tavsiye etmişti .Aykut Bey gibi değerli bir kişiyi tanıdığım İçin çok şanslıyım.Doktorum sayesinde çok rahat bir hamilelik geçirdim kendisi mükemmel biri işini severek yapan Babacan bir kişi.Doktorum olduğu İçin kendimi çok şanslı hissediyorum.Bence işinde bir numara .Kuzenimin eşine de önermiştim çok memnun kaldı.Bence hiç düşünmeyin doktorunuzu bulmuşsunuz.Ayrıyetten mükemmel bir ekibe sahip.Kendisinin bir eşi benzeri Yok.Mesleğini çok seviyor ve çocukları da .Aykut hocamı anlatacak kelime bulamıyorum.çok rahat bir Doğum yaptım .Kendimi 9 aylık süreci Aykut hocam gibi mükemmel bir doktor ile geçirdiğim için çok şanslı hissediyorum.Kesinlikle tavsiye ederim herkese.
MerhabalarAramızda doktor Aykut Coşkun'un hastası var mı? Tüp bebekle ilgili tedavi araştırıyorum. Kimi seçsem diye Aykut Coşkun'u önerdiler tavsiye eder misiniz sizlerde? Nasıl bir doktor acaba?