fazla kilolar ve obezite konusunda çok doğru söylemişsin canım. Fazla kilo direkt doğurganlığı etkiliyor. Bir de bebek planlıyorsan kesinlikle sigarayı bırakmalısın ?Fazla kilolar ve obezite gebeliği etkiliyor diye biliyorum. Bebek sahibi olmak istiyorsanız stressiz bir yaşam ve sağlıklı beslenme çok önemli bir de sizin ve bebeğiniz için sigara içmeyin
Anne adayı kendini psikolojik olarak gebeliğe hazırlamalıdır. Yemesine içmesine dikkat etmelidir ama bunu diyet yaptım bitti olarak değil yaşam tarzı haline getirmelidir. Sporuna da önem vermelidir. Ne kadar sağlam vücuda sahip olursak bebeğe o kadar güzel bir ortam sağlayabiliriz. Ve diğer arkadaşların da dediği gibi stresten mümkün olduğunca uzak durmalıdır. Gerisi Allaha kalmıştır. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Hamile kalmak istiyorum kızlar. 1 kez tüp bebek denedim ama ilk denemem hüsranla sonuçlandı maalesefDoğurganlığı artırmak için neler önerirsiniz? Hamile kalmak için neler yapıyorsunuz? Hangi sıklıkla jinekoloğa gidiyorsunuz?
![]()
Valla önce sitresden uzak duracak sıcak ortam bunlarlada olmazsa doktorunuz gidinAnne adayı kendini psikolojik olarak gebeliğe hazırlamalıdır. Yemesine içmesine dikkat etmelidir ama bunu diyet yaptım bitti olarak değil yaşam tarzı haline getirmelidir. Sporuna da önem vermelidir. Ne kadar sağlam vücuda sahip olursak bebeğe o kadar güzel bir ortam sağlayabiliriz. Ve diğer arkadaşların da dediği gibi stresten mümkün olduğunca uzak durmalıdır. Gerisi Allaha kalmıştır. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.