Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pahalı parfüm fiyatları hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Sanırım yakında önce kolonya, sonra da limon sürerek dışarı çıkabileceğiz güzel kokmak için
pahalı parfüm fiyatları hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum. Sanırım yakında önce kolonya, sonra da limon sürerek dışarı çıkabileceğiz güzel kokmak için
Taklit parfüm satan dükkanlara yarıyor bu yüksek fiyatlar bildiğim kadarıyla internet sitelerinden kampanyaları takip ettiğiniz sürece uygun fiyatlı orijinal parfümler alınabiliyor. Bazı arkadaşlarım alıyordu. Ben hiç denemedim
Pahalı parfumlerin kalıcı olması çok güzel de o fiyata değer mi bilemedim. Ben temiz ferah kokuları seviyorum. Duş alıp bir vücut spreyi bile aynı işlevi görüyor.