Tablet formunda balık yağlarını kullanbilirsin canım. Easy fish oil olabilir. Sıvı olanlar yani Möllers bozulabiliyor. İstersen doktoruna bir sor daha iyi olur ezbere kullanma derim.Oğlum 3 yaşında balık yağına başlamak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? içeriği iyi kaliteli bi balık yağı arıyorum
çok teşekkür ederimTablet formunda balık yağlarını kullanbilirsin canım. Easy fish oil olabilir. Sıvı olanlar yani Möllers bozulabiliyor. İstersen doktoruna bir sor daha iyi olur ezbere kullanma derim.
Benim kızım da 3 yaşında easyfishoil kullanıyoruz tadı güzel olduğu için severek yiyo içeriği de güzel memnunuz.Oğlum 3 yaşında balık yağına başlamak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? içeriği iyi kaliteli bi balık yağı arıyorum
Ben de oğluma easyfishoil alıyorum bi kaç farklı marka denedik önceden ama tadını beğenmediği için kullanamadı bunu çok seviyo d vitamini de var içinde güzel bi balık yağı.Oğlum 3 yaşında balık yağına başlamak istiyorum hangi markayı önerirsiniz? içeriği iyi kaliteli bi balık yağı arıyorum