Biz ilk başta möllers aldık ama sevmedi kızım. şimdi eczacı tavsiyesi üzerine easyfishoilin d vitaminli olanına geçtik bundan gayet memnunuzOğluma hiç bi şekilde balık yemiyo balık yağına başlamayı düşünüyorum hangi marka almalıyım önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim ( 4 yaşında)
d vitaminli olması güzelmiş zaten kış da geldiBiz ilk başta möllers aldık ama sevmedi kızım. şimdi eczacı tavsiyesi üzerine easyfishoilin d vitaminli olanına geçtik bundan gayet memnunuz
Evet o açıdan iyi oluyo cidden bi de bu balık yağının emilimi diğerlerine göre fazlaymış omega3 oranı da yüksekd vitaminli olması güzelmiş zaten kış da geldi
tadı nasıl peki balık tadı geliyosa hayatta kullanmazEvet o açıdan iyi oluyo cidden bi de bu balık yağının emilimi diğerlerine göre fazlaymış omega3 oranı da yüksek
Tadı çok güzel meraktan ben de bi tane denedim ilk aldığımızda şaşırdım hatta bu kadar güzel olmasınatadı nasıl peki balık tadı geliyosa hayatta kullanmaz
Cidden mi çok çok iyi o zman mutlaka alıp bi denicem inşallah biz de memnun kalırızTadı çok güzel meraktan ben de bi tane denedim ilk aldığımızda şaşırdım hatta bu kadar güzel olmasına