yesimyesim
Member
Mükemmel bir anne olmak için neler yapıyorsunuz?
Öyle bişey yok canım. Resmen saçımı süpürge ettim gene yaranamadım benimkilere. Ne zaman bir fedakarlığımi söylesem bana mi sordun yapmasaydin diyorlar. O yüzden sadece çocukları ve eşini düşünme derim biraz da kendini düşünMükemmel bir anne olmak için neler yapıyorsunuz?
Herkesin kendi annesidir mükemmel. İnsan annesini seviyorsa o zaman o anne zaten mükemmel bir annedir. Kadınların üzerinde maalesef çok yük var. Sanki herşeyi biz yapmak zorundaymisiz gibi. Kadınlar mükemmel anne olmalı peki ya babalar? Kimsenin ağzından mükemmel baba lafını duymuyorum. Adamlar ancak çocuk yapsınKime göre neye göre mükemmel... Bence benim annem mükemmel bir anne sence senin annen oyleyse
🤗🤗🤗 Çocuğu da kadın yapıyor dünyaya getiriyorHerkesin kendi annesidir mükemmel. İnsan annesini seviyorsa o zaman o anne zaten mükemmel bir annedir. Kadınların üzerinde maalesef çok yük var. Sanki herşeyi biz yapmak zorundaymisiz gibi. Kadınlar mükemmel anne olmalı peki ya babalar? Kimsenin ağzından mükemmel baba lafını duymuyorum. Adamlar ancak çocuk yapsın