begumannee
New member
Kızlar peptage kolajene başlamayı düşünüyorum daha önce aranızda kullanan var mı etkileri nasıl?
Canım ben geçen sene kullanıp çok memnun kalmıştım bu sene tekrar başlamayı düşünüyorum gayet iyi bi kolajen takviyesiKızlar peptage kolajene başlamayı düşünüyorum daha önce aranızda kullanan var mı etkileri nasıl?
Ben de kız kardeşim de kullanıyoruz hemen hemen 3 ay oldu ikimizde gayet memnunuzKızlar peptage kolajene başlamayı düşünüyorum daha önce aranızda kullanan var mı etkileri nasıl?
Etkileri nasıl peki kırışıklıklar üzerinde etkili mi?Ben de kız kardeşim de kullanıyoruz hemen hemen 3 ay oldu ikimizde gayet memnunuz
Evet benim mimik çizgilerim oluşmaya başlamıştı özellikle alnımda çok belirgindi şu an görüntü hafiflediEtkileri nasıl peki kırışıklıklar üzerinde etkili mi?
Süpermiş benim de mimik çizgisi problemim var zaten o yüzden başlamak istiyorum kuruluğa da iyi geliyo mu?Evet benim mimik çizgilerim oluşmaya başlamıştı özellikle alnımda çok belirgindi şu an görüntü hafifledi
iyi gelir benim kuruluk sorunum yok ama kardeşimin vardı tüm vücudu aşırı kuruydu şu an gayet iyi olduğunu söylüyo içeriği nemlendirmeye cildi yenilemeye yönelik zatenSüpermiş benim de mimik çizgisi problemim var zaten o yüzden başlamak istiyorum kuruluğa da iyi geliyo mu?
Çok sağol canım sipariş vericem o zaman umarım bende de etkili oluriyi gelir benim kuruluk sorunum yok ama kardeşimin vardı tüm vücudu aşırı kuruydu şu an gayet iyi olduğunu söylüyo içeriği nemlendirmeye cildi yenilemeye yönelik zaten
Düzenli kullanırsan mutlaka etkili olurÇok sağol canım sipariş vericem o zaman umarım bende de etkili olur