begumannee
New member
Kızlar aranızda probimax shape kullanan var mı? Taylan Kümeliyi takip ediyorum oradan gördüm yağ yakmaya ödem atmaya yardımcı oluyomuş
Ben 2 hafta önce başladım diyetisyenim tavsiye ettiKızlar aranızda probimax shape kullanan var mı? Taylan Kümeliyi takip ediyorum oradan gördüm yağ yakmaya ödem atmaya yardımcı oluyomuş
Evet 2 hafta olmasına rağmen karnım belim inceldi rahat tuvalete çıkmamı sağlıyo ama yediklerime de dikkat ediyorum diyet listeme uyuyorum tabiGerçekten etkili mi? Özellikle ödem konusunda problem yaşıyorum
Ben de başliyim o zaman ya imuneks zaten güvendiğim bi firmaEvet 2 hafta olmasına rağmen karnım belim inceldi rahat tuvalete çıkmamı sağlıyo ama yediklerime de dikkat ediyorum diyet listeme uyuyorum tabi
Başla canım hatta yarın saat akşam 9da online seminer varmış probiomax shapele ilgili ben izlicem bi bak sende benceBen de başliyim o zaman ya imuneks zaten güvendiğim bi firma
cok sağol haber verdiğin için bakiyim ben deBaşla canım hatta yarın saat akşam 9da online seminer varmış probiomax shapele ilgili ben izlicem bi bak sende bence