7 gün olsa yine iyi. Benimki 15 gün sürdü. Sonuç: kan nakliAşırı adet kanaması da çok sıkıntı arkadaşlar özellikle kansız bayanlar için. Ya insan 7 gün adet olur mu? Resmen kan revan içinde kalıyorum. Pekmez yiyince çok iyi geliyor ama her pekmez kan yapmıyor bilginiz olsun. Bir de hormonlarla da alakalı oluyor. Doğum kontrol hapı önermişti yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşıma doktor. İyi geliyor adet düzensizliğine diye biliyorum 🤓
Aşırı adet kanaması da çok sıkıntı arkadaşlar özellikle kansız bayanlar için. Ya insan 7 gün adet olur mu? Resmen kan revan içinde kalıyorum. Pekmez yiyince çok iyi geliyor ama her pekmez kan yapmıyor bilginiz olsun. Bir de hormonlarla da alakalı oluyor. Doğum kontrol hapı önermişti yanlış hatırlamıyorsam bir arkadaşıma doktor. İyi geliyor adet düzensizliğine diye biliyorum 🤓
ben de çok yoğun oluyorum canım. pamuk koy tampon yap yoksa her yer kan revan içinde kalıyor. Benim sürekli pantolunuma üstüme geçiyor. Reklamlarda beyaz pantolon giyip dans ediyorlar ya sanki bizle dalga geçiyorlar gibi. Adet olunca beyaz pantolon giyebilen var mı ALLAH aşkına?7 gün olsa yine iyi. Benimki 15 gün sürdü. Sonuç: kan nakli