Çocuklarla oyun eşliğinde toplamayı deneyin. Düzenli olmanın güzelliğinden bahsedin. Oyuncakları topalayalim ve etkinlik yapalım diyin ya da hiç toplamayin ayaklarını acitinca ne demek toplamak gerektiğini yine anlatın. Her seferinde anlatın anlatarak toplamayı deneyin bir kere de olmaz uzun ve sabırlı olmanız gerekir. Hem canınızı da sikmayin, çocuklar oynayarak öğrenirlerSevgili anneler. evde dağılmış oyuncaklarla ilgili ne yapıyorsunuz. çocuklar çok dağıtıyorlar ve toplamıyorlar. yerlerdeki oyuncaklar bazen sinirlerimi altüst ediyor.
siz böyle bir durumla nasıl mücadele ediyorsunuz ?
Kız napiyosun Barbieye? Ezdi geçti oyuncağı. Bu kadar mı sinir oldum 😂 çocuklar seni çıldırmış herhaldeTeşekkür ederim dilek hanım,
elimden geldiği kadar oyun ile toplamaya çalışıyorum ama sinirimi bozacak birçok şey de yaşıyorum. bazen oyuncaklara basmak zorunda kalıyorum. gülem mi ağlasam mı bilemiyorum. Ekli dosyayı görüntüle 131
Kız bu neeeee 😂😂😂 Allah napmasin seni . Sen evde böyle mi geziyorsun?Teşekkür ederim dilek hanım,
elimden geldiği kadar oyun ile toplamaya çalışıyorum ama sinirimi bozacak birçok şey de yaşıyorum. bazen oyuncaklara basmak zorunda kalıyorum. gülem mi ağlasam mı bilemiyorum. Ekli dosyayı görüntüle 131
Sendeki rahatlıktan Allah hepimize versin maşallah yaa. ben her yeri domestosla silmeden evde huzur bulamıyorum.Selam Alize. Gün içinde eve girince ayakkabılarımı pek çıkartmıyorum.
Rahata iyi alıştım
Sendeki rahatlıktan Allah hepimize versin maşallah yaa. ben her yeri domestosla silmeden evde huzur bulamıyorum.
Selam mirmir. beni güldürdün allah da seni güldürsün
Bugün hafta sonu kızlar en iyisi evi olduğu gibi bırakıp dışarı çıkın. Evin kendine geleceği yok, bari siz çıkıp gezin tozun kendinize gelin. Ben öyle yapıcamSadece oyuncaklar olmuyor can sıkan. ya çocukların yerlere döktüğü yemekler, bisküviler, ekmekler.
onları gördükçe de sinir basıyor insanı. ev temizlemek istemiyor insan işten eve gelince.
sizce de can sıkıcı değil mi ?
Bugün hafta sonu kızlar en iyisi evi olduğu gibi bırakıp dışarı çıkın. Evin kendine geleceği yok, bari siz çıkıp gezin tozun kendinize gelin. Ben öyle yapıcam
Çocuk yapmaktan soğudum valla ömür torpusuSadece oyuncaklar olmuyor can sıkan. ya çocukların yerlere döktüğü yemekler, bisküviler, ekmekler.
onları gördükçe de sinir basıyor insanı. ev temizlemek istemiyor insan işten eve gelince.
sizce de can sıkıcı değil mi ?
haklısın alize. ama çocuk büyük mutluluk. herşeyine katlanıyorsun. söylensek bileÇocuk yapmaktan soğudum valla ömür torpusu
Evde nasıl gezdiğini merak ediyorum vallahi senjn? 🤪🤩💃 Kız hep ayakkabılarla falan fotoğraf yüklüyorum. Belli ki süsüne çok düşkünsün 😂haklısın alize. ama çocuk büyük mutluluk. herşeyine katlanıyorsun. söylensek bile
işte eve geline bazen istemediğin manzaralarla karşılaşıyorsun. resimdeki gibi
Ay ben hastayım kaç gündür yatıyorum canım 😪😪😪 ev perişan durumda herşey birbir üstünde vallaHanımlar, ne durumdasınız ?
oyuncaklar hala dağınık mı ?