Hanımlar sizin favori ulaşım aracınız hangisi? Şu sıralar Taksi mi yoksa UBER mi tartışması var. Ben işime geldiğinde her yöntemi kullanıyorum valla. Korsan taksi kullanırım mesela. Hoş şu aralar kullanamıyorum bizim korsan taksiciler bırakmışlar işleri başka işlere yönelmişler. Boğazda su samuru var. Hemen bir çırpıda teknemiz varmış gibi Anadolu yakasına geçebiliyoruz. Çok pratik bir olay. Sadece Careem'i denemedim. Kullanan var mı aramızda? Ona da UBER gibi ceza kesiyorlar mı?
Sarı taksiyle ilgili görüşlerime gelince kadınlar için çok güvenilir bulmuyorum. Bir de arabalar çok pis oluyorlar. Bazen şöförler de sigara içiyorlar korkudan bişey diyemiyoruz. Maganda gibi adamlar. İşlerine çok doğru düzgün yapan insanlar da var ama o kadar az ki
Sarı taksiyle ilgili görüşlerime gelince kadınlar için çok güvenilir bulmuyorum. Bir de arabalar çok pis oluyorlar. Bazen şöförler de sigara içiyorlar korkudan bişey diyemiyoruz. Maganda gibi adamlar. İşlerine çok doğru düzgün yapan insanlar da var ama o kadar az ki